De SoliPharma kwaliteit

SoliPharma garandeert de hoogstaande kwaliteit van haar producten. Het bedrijf voldoet aan de HACCP-normen (voor voedingssupplementen) en is tevens GMP-gecertificeerd (voor farmaceutische producten en voedingsmiddelen).

Bewaking van de kwaliteit

Het kwaliteitsbewakingsteam van SoliPharma bestaat uit ervaren en enthousiaste professionals. Dit team staat U bij de ontwikkeling van Uw producten geheel tot Uw beschikking. Wij kunnen U adviseren betreffende de effectiviteit, de regelgeving en de optimale formuleringen, zodat er een eindproduct naar Uw eigen wensen tot stand komt, in de verpakking die U wenst.

Service

Naast de producttechnische kwaliteit hecht SoliPharma ook veel waarde aan de kwaliteit van haar service. De in hoge mate aanwezige productkennis binnen het bedrijf maakt SoliPharma tot een goede gesprekspartner, die meedenkt met haar klanten.

Om u nog effici├źnter van dienst te kunnen zijn, is ons laboratorium onlangs uitgebreid en verder gemoderniseerd. Bovendien hebben we onze kwaliteitsafdeling onderverdeeld; de heer Nico Beekman is hierbij verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking van alle voedingssupplementen die bij SoliPharma geproduceerd worden. Voor vragen over farmaceutische productkwaliteit kunt u terecht bij de heer Bert de Petter en voor pharmacovigilance vragen verwijzen wij u graag naar de heer Mark van den Eijnden.

This post is available in de, en and nl.